Aromamassasje – AromaTouch

Kroppen vår utsettes hele tiden for ytre og indre påvirkninger som kan være med på å gi negative spenninger og ubalanse i kroppen. Mangelfullt kosthold, stress, lite søvn, tidspress osv. Dette kan bidra til å redusere kroppens immunforsvar og kan føre stress og muskelspenninger. Gjennom symptomer gir kroppen oss signaler om at den ikke har det helt bra. Det er noe som er i ubalanse. Det kan være lurt å ta symptomene på alvor fremfor å ignorere de eller dempe de med piller e.l. AromaTouch-massasjen er utviklet for å styrke deg og hjelpe kroppen til å gradvis komme i balanse igjen. Dette kan gi deg en bedre hverdag. Massasjen og teknikken kan med fordel brukes forebyggende og regelmessig.

Hudkontakt er livsviktig for oss mennesker. Berøring er den første sansen vi mennesker utvikler etter fødsel. Berøring spiller en svært viktig rolle livet vårt, lenge før vi kan kommunisere med språk. Hudkontakt er nesten like effektiv som ord og ansiktsuttrykk. I en AromaTouch-massasjen er berøringen lett og mild. Det kan ikke sammenlignes med en massasje, hvor håndbevegelsene er mer kraftfulle og fokuserte. Mild berøring senker hjerterytmen og blodtrykket og aktiverer utslipp av hormonet oxytocin. Det regulerer også stresshormonet kortisol.

Aromaen fra de rene eteriske oljene som brukes i AromaTouch er en viktig del av massasjen. Lukten gir en umiddelbar emosjonell, fysisk og biokjemisk respons. Dette fordi det er en direkte kobling mellom nesen vår og det emosjonelle kontrollsenteret i hjernen. Når oljene tas i bruk aktiveres luktenerven. Duft, minner og følelser er sterkt koblet sammen. En av grunnene til at eteriske oljer kan virke så kraftfullt på mennesker er at kroppen er utstyrt med svært mange reseptorer som er assosiert med lukt, mye mer enn noen av våre andre sanser.

AromaTouch-massasje er en lett og flytende massasje. Det er en nydelig behandling som kombinerer fordelene av berøring med kraften i rene eteriske oljer. Dette gir en velværestund som bare må oppleves. Massasjen foregår i hovedsak på rygg, nakke og føtter. Legger, hender og armer kan også masseres. Behandlingen passer for alle.

AromaTouch-teknikken er utviklet av Dr. David Hill, som har årelang erfaring med medisinsk bruk av eteriske oljer. Hans mål var å skape en teknikk som var egnet for alle, men samtidig kraftfull nok til å gi gode resultater. 

https://www.doterra.com/US/en/blog/science-research-news-doterra-aromatouch-study

Kontaktskjema