Må overgangsalderen være undergangsalderen?

Sexlivet i og etter overgangsalderen

Overgangsalderen, eller undergangsalderen, som også noen liker å kalle den, er noe alle kvinner må forholde seg til – før eller siden -enten vi vil eller ikke!

Sånn er det bare!

Tørre slimhinner, lite energi, noen kilo ekstra, hetetokter, humørsvingninger, tåkehode, blødningsforstyrrelser og INGEN SEXLYST!!

Lista over alt vi har å se frem til er uendelig lang, og ikke spesielt lystig?

Men det meste går det heldigvis an å gjøre noe med :-)

Hva med sexlivet i og under overgangsalderen da? Tja, ferdig med det sier du? Orker ikke, har null energi og iallfall ikke til sex! Har overhodet ikke lyst? Nei der er det tørke gitt, bokstavelig talt!

Men damer, er det greit da? Vi har da virkelig våre beste år igjen, og sex og nytelse er da noe som gir både god selvfølelse, overskudd, god livskvalitet og harmoni?

Jeg tenker at det er viktig at du søker kunnskap om hvordan kroppen din virker i denne fasen av livet og hvorfor det kan påvirke hele deg. Det gir deg mulighet til å forstå og også mulighet til å ta grep og «eie» denne tiden – du er IKKE ferdig :-)

Ta grep om din overgang, gjør max ut av det og sørg for å skinne som ei stjerne  «the best is yet to come»

Har du kjørt deg litt fast og vet ikke hvordan du skal komme deg videre? Book en time hos meg da vel :-)

Du finner meg på Freyja ultralyd-kvinne og familieklinikk. Vi holder til på Sorgenfri. Booking via www.familieklinikk.no

Sees vi??

Hilsen Tone

jordmor&sexolog på Freyja

Kontaktskjema