ammeforberedende kurs

Ammeveiledning

Kunnskapsbasert ammeveiledning er avgjørende for at mødre kan lykkes med amming.

Som barnepleier og ammeveileder har jeg både kunnskap om amming/morsmelk og lang erfaring med nybakte mødre og deres spedbarn.

Å mestre amming tar gjerne litt tid. Både mor og barn må øve, prøve og feile før man finner det som passer for seg. Med god støtte og veiledning fra start har man en mye større sjanse for å lykkes!

Om du opplever en ammeutfordring eller synes ammingen er smertefull, lurer på hvordan babyen kan klare å få et godt sugetak, har for lite eller for mye melk eller det rett og slett oppleves vanskelig og strevsomt vil jeg anbefale deg å få hjelp for å løse problemet.

Jeg ønsker å være her for deg. Jeg vil hjelpe og veilede deg i ammestillinger, sugeteknikk, barnets ulike signaler, bruk av smokk eller flaske, melkeproduksjonen, smerter og sår ved amming eller andre utfordringer du måtte oppleve.

Det er smart å forberede seg på amming. Enten fordi du aldri har ammet før, eller fordi du har dårlige erfaringer fra tidligere og ønsker å lykkes denne gangen. Jeg vil gjerne treffe deg før fødselen slik at vi sammen kan finne frem til en god ammeplan.

Du kan delta på ammeforberedende kurs i gruppe eller avtale et møte hvor jeg har fullt fokus kun på deg.

For meg er det viktig at du føler at dine ønsker blir hørt og ivaretatt. Min oppgave er å informere deg om mulige alternativer og slik hjelpe deg til at du kan ta det beste valget for deg og din baby!

Ammeveiledning 1.konsultasjon:

En privat konsultasjon med varighet opp til en time.

Jeg vil om ønskelig gjennomføre en ammeobservasjon og kartlegge problemet før jeg gir veiledning på ulike løsninger.

Ammeveiledning oppfølging:

En konsultasjon for å følge opp det vi har kartlagt tidligere og vurdere om det er behov for videre tiltak for å komme i mål.

Partner er selvfølgelig ønsket og velkommen med på alle kurs og veiledning. Oppfølging på mail er gratis etter konsultasjon.

Kontaktskjema